Η εταιρία μας South Crete Tours S.A. ιδρύθηκε το 1978 από τον Γιώργο Μαυράκη και αποτελεί ένα από τα πρώτα τουριστικά γραφεία που δημιουργήθηκαν στην περιοχή του Λασιθίου. Το κεντρικό γραφείο βρίσκεται στην Ιεράπετρα και ο βασικός χώρος δράσης λαμβάνει χώρα στην ανατολική Κρήτη.

Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας είμαστε εξειδικευμένοι στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Κρήτης εφόσον κατέχουμε την γνώση και την εμπειρίαστην παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

Εκπροσωπούμε ταξιδιωτικά γραφεία στην ανατολική Κρήτη για πάνω από 40 χρόνια έχουμε δημιουργήσει εξαιρετικές επαγγελματικές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων και έχουμε αποκτήσει τη φήμη ως ένα από τα πιο αξιόπιστα τουριστικά γραφεία εισερχόμενου τουρισμού στην ανατολική Κρήτη.

Λειτουργώντας ως μια ανεξάρτητη ιδιόκτητη οικογενειακή επιχείρηση εργαζόμαστε σαν ομάδα και εκτιμούμε πάντα τους συνεργάτες μας, για αυτό και με τους περισσότερους από αυτούς διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες και υπέροχες φιλίες.

Όταν εξυπηρετούμε πελάτες έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές, και καταφέρνουμε να λαμβάνουμε εξαιρετικές κριτικές ικανοποιώντας τους πελάτες μας προσφέροντας τους υπηρεσίες με επαγγελματική νοοτροπία και φιλικό χαμόγελο!

South Crete Tours - Το Κεντρικό μας Γραφείο

Έχουμε ένα μεγάλο εύρος υποψήφιων συνεργασιών. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ταξιδιωτικούς πράκτορες και ταξιδιωτικά γραφεία, ιδιοκτήτες καταλυμάτων, γκρουπ και μεμονωμένους πελάτες. Σε περίπτωση που είστε:

  • Μεγάλα Ταξιδιωτικά Γραφεία που σχεδιάζουν το πρόγραμμά τους στην Ανατολική Κρήτη και αναζητούν έναν αξιόπιστο τοπικό συνεργάτη
  • Τοπικά Τουριστικά Πρακτορεία που αναζητούν συνεργασία σε σωστά θεμέλια επειδή το πρόγραμμά τους επεκτείνεται στην περιοχή μας
  • Ιδιοκτήτες Καταλυμάτων που επιθυμούν να προωθήσουν την ιδιοκτησία τους (ξενοδοχείο, διαμερίσματα ή βίλες στην Ανατολική Κρήτη) στους ταξιδιωτικούς μας συνεργάτες στο εξωτερικό
  • Ταξιδιωτικές ομάδες, που θέλουν να επισκεφθούν την Κρήτη ως γκρουπ, επωφελούνται από ειδικές προσφορές μας και ξοδεύουν λιγότερα χρήματα για τις διακοπές τους
  • Ταξιδιώτεςπου χρειάζονται κατάλυμα, υπηρεσίες ενοικιαζόμενών αυτοκινήτων, πληροφορίες για διάφορους προορισμούς, και ποικιλία από προγράμματα και εκδρομές στην Κρήτη
  • Κάποιος ο οποίος σκέφτεται να επισκεφτεί στην Κρήτη και χρειάζεται να λάβει ταξιδιωτικές πληροφορίες που αφορούν το νησί.

μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η έμπειρη ομάδα μας, η οποία διαθέτει υψηλή εξειδίκευση είναι πάντα διαθέσιμη για να απαντήσει σε όλες τις απορίες σας, να κάνει προτάσεις και να παράσχει οποιεσδήποτε πληροφορίες σας χρειάζονται!