Διαχειριζόμαστε την δική μας εταιρία ενοικιαζόμενων αυτοκίνητων από το 1978 και για περισσότερο από 40 χρόνια προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας στην ανατολική Κρήτη.
Ο στόλος των αυτοκινήτων μας είναι σε συνεχή αναβάθμιση καθώς διαρκώς προστίθενται καινούρια μοντέλα αυτοκινήτων καθώς στόχος μας είναι η κάλυψη των αναγκών όλων 
των ηλικιών, των προσδοκιών και των ενδιαφερόντων.

Γκρουπ A&B | Οικονομικά Αυτοκίνητα

Προσφέρουμε οικονομικές υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στην ανατολική Κρήτη, ιδανικές για νέα ζευγάρια καθώς και μεμονωμένους πελάτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν το νησί.

Kia Picanto
Suzuki Alto
Toyota Aygo
Hyundai i10
Toyota Yaris
Previous
Next
Hyundai i20
Skoda Fabia
Toyota Yaris
Opel Corsa
Previous
Next

Γκρουπ C&D | Συμβατά Αυτοκίνητα

Τις κατηγορίες αυτές τις προτιμούν κυρίως οικογένειες ή παρέες φίλων. Αποτελεί πιο δημοφιλή κατηγορία για τα ταξίδια σας στην Κρήτη.

Group E | Premium Cars

For those who want to travel in luxury and comfort these is the ideal choice. This car offers a lot of space for luggage.

Toyota Corolla
Toyota Corolla

DIESEL

Previous
Next
VW Caddy
VW Caddy Maxi
Previous
Next

Group MB1 | Family Cars

Ιδανική επιλογή για μεγάλες οικογένειες που θέλουν να είναι όλοι μαζί κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους στην Κρήτη. Τα πίσω καθίσματα είναι αποσπώμενα και έτσι δημιουργείται πολύ μεγαλύτερος χώρος αποσκευών!

Groups MB2-MB3 | Mini Buses

Για όσους θέλουν να συμμετάσχουν με τους φίλους τους για περιήγηση στην Κρήτη ή για μικρές ομάδες, αυτή είναι η ιδανική επιλογή για να ταξιδέψετε στο νησί με άνεση.

Opel Vivaro
Toyota ProAce

DIESEL

Previous
Next