υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου

Η δική μας εταιρία ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων

Η South Crete Tours S.A. διαχειρίζεται από το 1978 τη δική της εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και σήμερα διαθέτει περισσότερα από 100 αυτοκίνητα, παρέχοντας υπηρεσίες στην Κεντρική και Ανατολική Κρήτη από τη Σητεία έως το Ηράκλειο.
Τα αυτοκίνητά μας είναι καινούργια (5 χρόνια και νεότερα) και κάθε χρόνο ο στόλος μας αναβαθμίζεται συνεχώς προσθέτοντας νέα μοντέλα αυτοκινήτων διατηρώντας τον σε άριστη κατάσταση.
Διασφαλίζουμε ότι όλα τα αυτοκίνητά μας συντηρούνται σωστά στην ώρα τους, καθώς η συντήρηση αποτελεί προτεραιότητα για εμάς, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την άνεση στους πελάτες μας. Σε περίπτωση απροσδόκητου ατυχήματος ή ζημιάς, παρέχεται οδική βοήθεια στους πελάτες μας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και

διασφαλίζουμε ότι η βοήθεια θα είναι έγκαιρη, ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας ή την τοποθεσία στο νησί.

Υπηρεσία παράδοσης και παραλαβής στο ξενοδοχείο

Όλες οι ερωτήσεις που μπορεί να έχει ο επισκέπτης σχετικά με την ενοικίαση απαντώνται και γίνονται προτάσεις για μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε στην Κρήτη από το έμπειρο προσωπικό μας.
Δεν υπάρχει όριο χιλιομέτρων ή επιπλέον χρέωση και παρέχονται παιδικά καθίσματα δωρεάν όταν ζητηθούν, τηρώντας μια φιλική πολιτική. Οι ασφάλειες που περιλαμβάνονται στο συμφωνητικό ενοικίασης είναι οι: C.D.W. (Απαλλαγή χρέωσης ζημιών) T.T.P.(Απαλλαγή σε περίπτωση κλοπής του αυτοκινήτου) και P.A.I.ροσωπική ασφάλεια ατυχήματος). L.I.S. (Συμπλήρωμα Ασφάλισης Ευθύνης το οποίο αναφέρεται σε χτύπημα στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου και στην καταστροφή ελαστικού και ρόδας) μπορεί να προσφερθεί με μια επιπλέον χρέωση μετά από αίτημα του πελάτη.

Στους πελάτες σας παρέχεται μια συμφωνία χωρίς άγχος, καθώς καλύπτονται σε περίπτωση απροσδόκητου ατυχήματος ή κάποιας ζημιάς. Εμείς είμαστε εκεί για να βεβαιωθούμε ότι η οδική βοήθεια θα μεταβεί στο σημείο εγκαίρως και το αυτοκίνητο θα αντικατασταθεί όσο το δυνατόν συντομότερα χωρίς να σπαταλήσουμε τον πολύτιμο χρόνο διακοπών των επισκεπτών.