Συμφωνίες Συμβόλαίων Ξενοδοχείων

Διαμονή στην Ανατολική Κρήτη

Η Ανατολική Κρήτη θεωρείται το πιο παρθένο μέρος της Κρήτης καθώς δεν υπάρχουν μεγάλες και πολυπληθείς πόλεις. Αποτελείται από μικρότερες πόλεις και έχει αρκετές περιοχές που προσφέρουν ποιοτική διαμονή και ποικιλία δραστηριοτήτων. Είναι ένας μοναδικός προορισμός για γκρουπ, οικογένειες, νεαρά και μεγαλύτερα ζευγάρια. Πολλά ξενοδοχεία έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια και αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή, δημιουργώντας έναν μεγάλο κατάλογο καταλυμάτων. Σε συνδυασμό με τις βραβευμένες με γαλάζια σημαία παραλίες, η Ανατολική Κρήτη έχει μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες της.

Διαμονή στην Ανατολική Κρήτη

Η εταιρίας μας έχει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον τουρισμό και με ισχυρή παρουσία στην τοπική αγορά της Ανατολικής Κρήτης. Διαχειρίζεται μακροχρόνιες συνεργασίες με τους περισσότερους ιδιοκτήτες καταλυμάτων διατηρώντας εξαιρετικές σχέσεις και είναι σε θέση να διαπραγματευτεί ανταγωνιστικές τιμές και ευνοϊκές συνθήκες που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε πολύ αποτελεσματικές συμφωνίες.

Προτάσεις Καταλυμάτων και Συμβόλαια

Η εκτεταμένη γνώση και το δίκτυο των επαφών μας στην Ανατολική Κρήτη μας καθιστά σε θέση να σας βοηθήσουμε σε όλες τις πτυχές του ξενοδοχειακών συμβολαίων. Μπορούμε να κανονίσουμε τις συμφωνίες σας με εγγυημένα συμβόλαια (Guarantee Basis Contracts) , παρέχοντας τις χαμηλότερες δυνατές τιμές ή συμβόλαια Allotment , διασφαλίζοντας ότι η διαχείριση των κρατήσεων σας θα γίνει αποτελεσματικά. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών, έχουμε δημιουργήσει εξαιρετικές συνεργασίες με τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων και έχουμε αποκτήσει τη φήμη ως ένα από τα πιο αξιόπιστα γραφεία εισερχόμενου τουρισμού της Ανατολικής Κρήτης.

Προτείνοντας τα καταλληλότερα καταλύματα στους συνεργάτες μας – ταξιδιωτικούς πράκτορες στην Ευρώπη – ενώ παράλληλα συνεργαζόμαστε με τους υπεύθυνουε συμβολαίων, ώστε να εξασφαλίζουμε αποτελεσματικές διαπραγματεύσεις προκειμένου να επιτύχουμε κερδοφόρα συμβόλαια με όλα τα είδη καταλυμάτων.Ξεκινώντας από την εύρεση του κατάλληλου καταλύματος και την διαπραγμάτευση ανταγωνιστικών τιμών και ευνοϊκών συμφωνιών, έως τη διαχείριση κρατήσεων, η συμβαλλόμενη ομάδα μας θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την επιχείρησή σας.