Οργανωμένες Εκδρομές

Οργανωμένες Έκδρομές με Ξεναγό/Συνοδό

Χρησιμοποιώντας τους πολύγλωσσους επαγγελματίες συνοδούς μας και την ποιοτική μεταφορά με τα λεωφορεία μας, σας προσφέρουμε μια ποικιλία από διαφορετικά εβδομαδιαία προγράμματα εκδρομών, που περιλαμβάνουν ημερήσια ταξίδια που καλύπτουν όλα τα γούστα, τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα, διατηρώντας τους συνεργάτες και τους πελάτες μας ικανοποιημένους.
Λειτουργούμε τα εβδομαδιαία οργανωμένα προγράμματα εκδρομών κατά τη διάρκεια της σεζόν χρησιμοποιώντας τα μεγάλα και τα μικρότερα λεωφορεία μας και μαζί με τους πολύγλωσσους εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες οδηγούς μας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες μας. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα εκδρομών μας περιλαμβάνει περιηγήσεις για όλα τα ενδιαφέροντα και στοχεύει στο να καλύψει κάθε γούστο, κάθε ηλικία και κάθε πτυχή ενδιαφέροντος:

Οργανωμένες Εκδρομές

Κρουαζιέρες με σκάφος, πολιτιστικοί χώροι, οικογενειακές δραστηριότητες, εξωτικές παραλίες, αρχαιολογικά αξιοθέατα και περιηγήσεις περιπέτειας.

Ιδιωτικά Group & Premium Εκδρομές

Εκτός από τα κλασσικάπρογράμματα λεωφορειακών εκδρομών που απαρτίζονται από συμμέτοχες αρκετών επισκεπτών και βασίζονται κυρίως στην ιστορία και τη φυσική ομορφιά του νησιού, προσφέρουμε στους επισκέπτες μας την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα μυστικά του Κρητικού πολιτισμού έχοντας την ευκαιρία να ζήσουν σαν ντόπιοι.
Διοργανώνουμε διαδραστικές εκδρομές με μικρά λεωφορεία για μικρές ομάδες, που επιτρέπουν στους πελάτες να συμμετέχουν στην τοπική μαγειρική, την παραγωγή κρασιού και ελαιόλαδου, την κατασκευή κεραμικών , τη γευσιγνωσία, τη συλλογή σταφυλιών και άλλες γεωργικές δραστηριότητες. Τα premium ταξίδια μας μπορούν εύκολα να τροποποιηθούν προσθέτοντας προτάσεις επισκεπτών και εξατομικευμένα ταξίδια μπορούν να δημιουργηθούν πλήρως

από το μηδέν, έτσι ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε επισκέπτη.