Έχοντας περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον τουρισμό και με ισχυρή παρουσία στην τοπική αγορά της Ανατολικής Κρήτης, διαχειριζόμαστε μακροχρόνιες συνεργασίες με τους περισσότερους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και είμαστε σε θέση να διαπραγματευτούμε ανταγωνιστικές τιμές και ευνοϊκές συνθήκες προκειμένου να επιτύχουμε αποτελεσματικές συμφωνίες σε κάθε βάση.

Διαχείρηση Κρατήσεων - Κρατήσεις Ταξιδιωτικών Γραφείων

Διαχείριση Κρατήσεων

Συνδυάζοντας σύγχρονα συστήματα πληροφορικής με μια έμπειρη ομάδα κρατήσεων, διασφαλίζουμε ότι όλες οι κρατήσεις πραγματοποιούνται αποτελεσματικά και αποδοτικά. Με την πάροδο των χρόνων, έχουμε αναπτύξει το δικό μας σύστημα διαχείρισης και μαζί με αξιόπιστες πλατφόρμες της αγοράς μπορούμε να επεξεργαστούμε τις κρατήσεις 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα.

Με συνεχή παρουσία και στα δύο αεροδρόμια – Ηράκλειο και Σητεία – συνεργαζόμαστε μαζί με το κεντρικό μας γραφείο στην Ιεράπετρα και τους αντιπροσώπους σας για να διαχειριστούμε αποτελεσματικά τυχόν κρατήσεις της τελευταίας στιγμής ή τροποποιήσεις. Η πολυετής εμπειρία μας μαζί με το εκπαιδευμένο προσωπικό μας, μας επιτρέπουν να δώσουμε γρήγορες λύσεις σε όλες τις προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν.

Χρησιμοποιώντας τους πολύγλωσσους επαγγελματίες ξεναγούς/συνοδούς και τα ποιοτικά μέσα μεταφοράς, προσφέρουμε μια ποικιλία διαφορετικών εβδομαδιαίων προγραμμάτων εκδρομών, που περιλαμβάνουν ημερήσια ταξίδια τα οποία καλύπτουν όλα τα γούστα, ηλικίες και ενδιαφέροντα, διατηρώντας τους πελάτες μας ικανοποιημένους. Εκδρομές με σκάφος, πολιτισμικά μέρη, οικογενειακές δραστηριότητες, ηλιόλουστες παραλίες, αρχαιολογικά αξιοθέατα και εκδρομές περιπέτειας.

Διαχειριζόμαστε τη δική μας εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων από το 1978 και παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες, που καλύπτουν την περιοχή από την Κεντρική έως την Ανατολική Κρήτη, από το ανατολικό τμήμα της Σητείας έως την ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Διασφαλίζουμε ότι όλα τα αυτοκίνητά μας έχουν περάσει όλους τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους εγκαίρως, καθώς η εξυπηρέτηση και η συντήρηση είναι προτεραιότητα για εμάς προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την άνεση των πελατών μας.

χώρος εργασίας αντιπροσώπου

Χώρος Εργασίας Αντιπροσώπων

Σε όλα τα γραφεία μας έχουν εγκατασταθεί τελευταίας τεχνολογίας συστήματα με πλήρη λειτουργικότητα. Έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε πλήρως εξοπλισμένα γραφεία στους εκπροσώπους σας, με δυνατότητες εκτύπωσης, σάρωσης και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ γραφείου Με τη φιλική μας ομάδα χτίζουμε μια συνεργασία δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα, πάντα με χαμόγελο.