Με πάνω απο 40 χρόνια εμπειρίας θεωρούμαστε σπεσιαλίστες στην Ανατολική Κρήτη

ιδρύθηκε το 1978 από τον Γιώργο Μαυράκη και είναι ένα από τα πρώτα τουριστικά γραφεία του νομού Λασιθίου, με την κύρια λειτουργία του στην Ανατολική Κρήτη. Με πάνω απο 40 χρόνια εμπειρίας θεωρούμαστε σπεσιαλίστες στην Ανατολική Κρήτη, αφού κατέχουμε πλήρως τη γνώση στην παροχή υπηρεσιών.

View More

Η έδρα μας στην Ιεράπετρα

Το κεντρικό μας γραφείο βρίσκεται στην Ιεράπετρα, τη νοτιότερη πόλη της Ευρώπης. Έχοντας περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον τουρισμό, μπορούμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε συνδυασμό με εξαιρετικές τιμές σε όλους τους τύπους ταξιδιωτών, οργανωμένες ομάδες ή μεμονωμένα άτομα.
Λειτουργούμε από το 1978 ως αξιόπιστος συνεργάτης διαφόρων τουριστικών οργανισμών (tour operators) και μπορούμε να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών καθώς και 24ωρη υποστήριξη στους πελάτες τους στην Ανατολική Κρήτη.

Εκπροσώπηση Ταξιδιωτικών Γραφείων

Λειτουργούμε από το 1978 ως αξιόπιστος συνεργάτης διαφόρων τουριστικών οργανισμών (tour operators) και μπορούμε να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών καθώς και 24ωρη υποστήριξη στους πελάτες τους στην Ανατολική Κρήτη.

Hotel Contracting

Έχοντας περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον τουρισμό και με ισχυρή παρουσία στην τοπική αγορά της Ανατολικής Κρήτης, διαχειριζόμαστε μακροχρόνιες συνεργασίες με τους περισσότερους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και είμαστε σε θέση να διαπραγματευτούμε ανταγωνιστικές τιμές και ευνοϊκές συνθήκες προκειμένου να επιτύχουμε αποτελεσματικές συμφωνίες σε κάθε βάση.

Reservations Management

Με τη πάροδο του χρόνου έχουμε αναπτύξει το δικό μας σύστημα διαχείρισης και μαζί με αξιόπιστες πλατφόρμες της αγοράς μπορούμε να επεξεργαστούμε τις κρατήσεις 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα.

Transfer Services

Με συνεχή παρουσία και στα δύο αεροδρόμια - Ηράκλειο και Σητεία - συνεργαζόμαστε μαζί με το κεντρικό μας γραφείο στην Ιεράπετρα και τους αντιπροσώπους σας για να διαχειριστούμε αποτελεσματικά τυχόν κρατήσεις της τελευταίας στιγμής ή τροποποιήσεις. Η πολυετής εμπειρία μας μαζί με το εκπαιδευμένο προσωπικό μας, μας επιτρέπουν να δώσουμε γρήγορες λύσεις σε όλες τις προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν.

Excursions Program

Using our multi-lingual professional guides and quality transportation, we offer a variety of different weekly excursion programs, in different languages, consisting of trips covering all tastes and interests, keeping our partners and customers satisfied. Beach & Sun, Cultural & History, Adventure Trips and Hiking & Nature among them.

Car Hire Services

Διαχειριζόμαστε τη δική μας εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων από το 1978 και παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες, που καλύπτουν την περιοχή από την Κεντρική έως την Ανατολική Κρήτη, από το ανατολικό τμήμα της Σητείας έως την ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Διασφαλίζουμε ότι όλα τα αυτοκίνητά μας έχουν περάσει όλους τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους εγκαίρως, καθώς η εξυπηρέτηση και η συντήρηση είναι προτεραιότητα για εμάς προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την άνεση των πελάτες μας.

Reps Office Area

Σε όλα τα γραφεία μας έχουν εγκατασταθεί τελευταίας τεχνολογίας συστήματα με πλήρη λειτουργικότητα. Έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε πλήρως εξοπλισμένα γραφεία στους εκπροσώπους σας, με δυνατότητες εκτύπωσης, σάρωσης και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ γραφείου. Με τη φιλική μας ομάδα χτίζουμε μια συνεργασία δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα, πάντα με χαμόγελο.